Juleverksted for GUL

juleverksted kameleon

På torsdag 3. desember arrangerte foreldrene på gul gruppe et juleverksted hvor det ble laget julepynt som skal selges på julemarkedet den 17. desember, til inntekt for klassetur. Elevene hadde det veldig gøy og de aller fleste har skikkelig lyst å handle sin egen julepynt på julemarkedet :)
Materialene var varierte - kongler, doruller, poteter og garn ble malt og limt og dekorert etter alle kunstens regler. Glitter var populært, og spredte seg raskt til både julepynt og elever og annet.
glitterkjeksNam, kjeks...
Mange tok med søsken, og spesielt babyer er alltid populære gjester på skolen. Fint at de blir husvarme på Nyskolen så tidlig som mulig. Vi er også veldig glade for at både foreldre og besteforeldre og andre familiemedlemmer kommer til skolen og deltar i en slik hyggelig fellesaktivitet. Det bidrar veldig positivt til miljøet blant elevene våre, og gjør fellesskapet vårt tryggere og mer stabilt på mange områder. Tusen takk til primus motorene Benedikte, Trine og Jónína!

Juleverksted diamant
Pepperkakene var spesielt populære - det smaker JUL.
Nå gleder vi oss til julemarked!

Du er her: Home Nyheter Juleverksted for GUL