Regler for SFO

REGLER FOR SFO

Barn og voksne på SFO bestemmer reglene for hverdagen på SFO i fellesskap. Reglene kan taes opp på nytt når noen måtte ønske det.

1. Alle må komme på SFO-rommet når SFO begynner for å bli krysset inn, og for å spise maten sin (unntatt på fredager).
  2. Spisetid er fra 15:00 til 15:30. Da skal vi ha det rolig og ikke gjøre noe som forstyrrer spisinga.
  3. SFO har som sitt område kjøkkenet, SFO-rommet, gangen og doene. SFO-erne kan være på andre rom hvis de gjør avtale om det med en voksen.
  4. Man må dele med alle hvis man har noe godt som man deler av.
  5. SFO-erne skal alltid rydde opp etter seg før de går hjem.
  6. Det er ikke lov med dataspill hvor man kan se blod eller liksom-blod.
  7. Man må spørre om lov før man kan spille data. Data er vanligst helt på slutten av dagen.

SFO vilkår og priser

Åpningstider

SFO åpner kl 07:45 hver dag. Skoletiden er fra 08:30 til 15:00 mandag - torsdag, og fra 08:30 til 13:00 fredag. Etter skoletid er det SFO fram til kl 17:00 hver dag. NB! Hentetidspunkt er seinest 16:50.

Faste satser fra august 2016 (11 mdr. i året):

1/1-tidsplass: kr 2050,-/mnd
1/2-tidsplass: kr 1025,-/mnd

Andre barn og elever kan etter avtale besøke SFO på time- eller dagsbasis. Satsene er da:

Timesbetaling: kr 165,-/time
Dagsbetaling: kr 225,-/dag
Dagsbetaling (skolefri): kr 280,-/dag

For spørsmål om halve plasser kontakt daglig leder Sunniva Sandanger. Nyskolens SFO har normalt fire halve plasser, og brukstiden avtales i hvert tilfelle - vanligvis to dager i uken dersom fredag er en av dagene, eller ellers tre dager i uken. I ferier benyttes de samme dagene, evt. med tilpasninger avtalt på forhånd med daglig leder Sunniva Sandanger.

Oppsigelse av plassen på SFO må skje senest 2 måneder i forkant og være skriftlig på papir eller e-post.

Oppsigelsen skal rettes til daglig leder Sunniva Sandanger. Dette gjelder både 1/1- og 1/2-tidsplasser.

Du er her: Home SFO SFO regler og retningslinjer