Første skoledag 19. august 2019


På første skoledag har 1. til 7. trinn skoledag fra 08:30 -12:00 og spiser lunsj på skolen før de går hjem.
8.-10. trinn har skoledag fra 12:15 – 14:45 (og må spise før de går hjemmefra).
Velkommen til nye og gamle nyskolinger både på barnetrinn og ungdomstrinn!
.

Skoleåret som ligger foran oss

Det blir noen endringer i hvilke lærere som gjør hva neste år, i og med at det er noen som slutter eller blir fraværende noen måneder. For å skape et så stabilt miljø som mulig og ta vare på dyktige lærekrefter, har vi fastansatt årsvikarene våre, Torill, Patricia og Christina.

Patricia Tzika

Christina Zaloni

Torill Alsos

Vi har ansatt Ingvild Wang i full stilling, hun overtar nå for Tone som spesialpedagogisk rådgiver. I tillegg har vi ansatt Miriam Berge som lærer og spesialpedagog, og Angelika Wüth som tysklærer.

Ingvild Wang

Miriam Berge

For elevene på gul gruppe er den store spenningen som vanlig hvem som begynner i første klasse. Vi har hilst på hverandre flere ganger allerede, og noen har begynt på sommer-SFO. Det er spennende og berikende å få nye personligheter med i gruppene våre! Av lærere og medarbeidere vil Torill , Jónína, Patricia, Natasha og Guy fortsette å jobbe med gul gruppe, og de får også med seg Miriam på teamet. Både på gul og rød gruppe kommer lærerne til å jobbe i kontaktlærergrupper. 

Rød gruppe fortsetter med de samme elevene som sist skoleår, men blir utvidet med årets ni fjerdeklassinger, og blir derfor en større gruppe dette skoleåret. Da er det best å dele dem i to røde grupper – og det blir fjerde, femte og sjetteklassinger på begge gruppene. Jan-Petter fortsetter som en av kontaktlærerne på rød gruppe, og Emily fortsetter også – etter jul. Fra august og fram til jul har vi tatt inn en vikar som heter Nasir; han er en nyutdannet lærer og bor her i nabolaget.

Blå gruppe blir igjen kun sjuendeklassinger dette skoleåret, og fortsetter med Audun som kontaktlærer.

Vi har laget et årshjul der dere kan se hva som skjer i de ulike periodene. Akkurat nå inneholder det bare faste arrangementer som foreldremøter, de ulike periodene og lignende, men etterhvert som planene blir mer detaljerte, setter vi inn flere ting. Planen kommer på nettsiden vår, men i mellomtiden kan dere bruke DENNE LENKEN.
NB! Mandag 3. september er det foreldremøte, og tirsdag 23. september workshop for foreldre og lærere om skolens manifest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.