Hele barneskolen i Etterstadparken


Alle elevene dro til Etterstadparken og spilte kubb og klatret og lekte på lekeplassen.

                                 

Det kan skje, spesielt i starten av et skoleår, at det ikke er saker til Saksmøtet eller Barnetrinnsmøtet. Dersom det ikke er saker til Saksmøtet, blir det avholdt Barnetrinnsmøte og Ungdomsmøte i stedet. Men hva om det ikke er saker der heller?

Dette skoleåret var Barnetrinnsmøtets første sak at dersom det ikke er saker til Barnetrinnsmøtet, skal vi ha en ekstra lang utetid og gå til Etterstadparken alle sammen. Denne ble vedtatt med stort flertall, og når det uka etter ikke var noen saker (dvs ingen som var ferdigbehandlet av elevrådet), ble det en veldig fin tur i solskinnet i stedet.

Her er vi på vei tilbake til skolen sammen, i lang rekke. Elevene øver på å holde samme tempo (ikke sakke bakut), og å gå to og to eller tre og tre, og lage plass til andre mennesker vi møter på fortauet.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.