Første skoledag 2020

Embla 5 år, året før skolestart

Første skoledag 2020 er mandag 17. august

Da ønsker vi barnetrinnet velkommen før lunsj,

og ungdomstrinnet etter lunsj.

Rød gruppe og Blå gruppe (4.-7. trinn) har skoledag fra 8:30 til 11:30,

Gul gruppe (1.-3. trinn) har skoledag fra kl 9:00 til 12:00.

Ungdomstrinnet har skoledag fra kl 12:30 til 14:30.

Smittevern Saksmøte Skolemat SFO
Smittevern antas å fortsette som i juni, med «gult nivå». Siden vi pga smittevern ikke har kunnet samle alle elevene i ett rom, har det vært utfordrende å avholde saksmøter denne våren. Elevrådet og ledelsen har jobbet med å utarbeide en ny modell, og den er nå klar. Alle gruppene vil hver for seg forberede seg på saksmøtet, før hver gruppe logger på via Meet og har digitalt saksmøte sammen med resten av skolen. Heldigvis kan vi fra august 2020 starte opp igjen med matservering på skolen. Foreløpig kan vi ikke gjenoppta de aldersblandede spisegruppene. Elevene vil i stedet få spise i klasserommene, med individuelle porsjoner mat som er gjort i stand på kjøkkenet. Maten vil være tilpasset allergier og spesielle mathensyn som før. SFO åpner rett etter skoletid. Det er enda ikke mulig for oss å ha morgen-SFO, så alle elever må møte rett før sitt starttidspunkt om morgenen. På SFO må alle ha med matpakke fortsatt. De med halv plass må være henta senest kl 15:45, og de med hel plass må være henta senest kl 16:30.

Fra tirsdag 18. august har gruppene disse start- og slutt-tidene

Gul gruppe (1.-3. trinn) har skoledag fra kl 8:15 til 14:30.

Rød gruppe og Blå gruppe (4.-7. trinn) har skoledag fra 8:45 til 14:45,

Ungdomstrinnet har skoledag fra kl 8:30 til 14:45.

NB! Alle grupper slutter kl 13:30 på onsdager.