Informasjonsmøte for ungdommer

Nyskolen i Oslo avholder tirsdag den 17. november kl 15 et digitalt informasjonsmøte for alle unge som søker plass ved vårt ungdomstrinn skoleåret 2021-22.

Meld dere på innen mandag 9.11. hos mona.hvattum@nionett.no, så vil dere få tilsendt lenke til møtet. Alle som allerede står på våre ventelister vil også få tilsendt lenken, og vi håper så mange som mulig har anledning til å delta på møtet. Dere vil få en presentasjon av skolen, og får «møte» noen av våre elever på ungdomstrinnet. Møtet er i første rekke for ungdommene selv, men foresatte kan også delta dersom de ønsker det.

Inntaket til 8. trinn 2021-22 er utsatt fra den 2. november til den 1. desember 2020, i påvente av en mulig utvidelse av Nyskolens elevtall.