Skolestart i august 2021


 

Første skoledag 2021 er mandag 16. august

Gul gruppe starter 8:30 og er ferdige til lunsj 11:30 (SFO fra etter lunsj for dem det gjelder).

Rød gruppe, blå gruppe og Ungdomstrinnet starter kl 12:00 og er ferdige kl 14:45.

 

Skoletider

Fra tirsdag 17. august starter alle elevene kl 08:30 og slutter kl 14:45. Skolen åpner kl 07:45 for alle som ønsker å være tidlig ute, og vi oppmuntrer alle til å ankomme skolen senest 08:15, slik at de har tid til å si hei til hverandre og gjøre seg klare til skolestart 08:30.

NB! Kortere dag på fredager. Barnetrinnselevene slutter da kl 13:30, og ungdomstrinnselevene slutter kl 13:45.

 

Smittevern

Smittevern antas å skulle være på grønt nivå ved skolestart. Det innebærer at det skal være god hygiene og normalt renhold, og naturligvis skal ingen syke møte på skolen. Man skal unngå fysisk kontakt og holde avstand, men gruppene våre kan organiseres som vanlig, uten kohorter. Barna kan igjen aldersblandes på tvers av trinn og grupper – så elever fra alle trinn kan igjen være sammen i pausene, ha søskengrupper sammen, lage mat, og være fysisk sammen i møter og undervisning.

Imidlertid må vi alle være forberedt på mulige innstramminger dersom smittesituasjonen tilsier det. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.