Bridge – et samarbeidsprosjekt med demokratiske skoler i Tsjekkia


 

Nyskolen tar del i et samarbeidsprosjekt som har som mål å støtte og utvikle innovative demokratiske skoler i Tsjekkia såvel som i Norge, og å øke antallet unge mennesker som får direkte erfaringer med demokratiske prinsipper i skolehverdagen, allerede fra 1. trinn, blir oppmerksomme på sin aktive rolle i samfunnet og livet sitt, og som dermed bedre kan løse konflikter og tenke kritisk.

Prosjektet er allerede i gang, og flere av Nyskolens lærere har vært på besøk på en nyoppstartet demokratisk skole i Tsjekkia for å utveksle arbeidsmetoder, bruk av demokratiske prinsipper i skolemøter, ved konfliktløsning og elevarbeider.

 

Mer informasjon om prosjektet finnes på engelsk her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.