17. mai-feiring 2023

Nyskolens elever deltar i barnetoget i Oslo sentrum. Oppmøte på Europarådets plass (Jernbanetorget) mellom kl 11:10 og kl 11:30; vi gratulerer hverandre med dagen og tar bilder av hverandre i finstasen, før ledsagerne og togleder følger elevene til oppstillingsplassen i Torggata. Nyskolen starter som skole 96, og vi regner med at dere kan hente barna deres omkring kl 13. Dette blir øverst i Tordenskjolds gate. NB! Sørg for at barnet ditt blir krysset inn ved ankomst, og ut når du henter.

Her finner du informasjon fra Oslo kommune om den offisielle 17. maifeiringen i byen.

Oppmøte for Nyskolens elever før kl 11:30 på Europarådets plass.
Derfra tar togleder og ledsagerne elevene med til oppstillingsplassen i Torggata. Vi er skole nr 105 i toget, og regner med å begynne å gå ca kl 12:30.
Alle elever må krysses inn ved ankomst, og krysses ut når dere henter.
Henting blir ca kl 14 øverst i Hieronymus Heyerdalsgate, sidegata nærmest Rådhuset.

FAU og foresatte på gul lager festen på skolen etter toget, fra ca kl 14:30.